Fusionskin®- nästa generations fordonsvård

Våra tre faser av rening

Pre-clean & Snow Foam

Deep Clean & Schampo

Försegling

Gloss Collection
Shoppa Gloss
Fälgrengöring
Shoppa fälgrengöring

Fusionskin®

Fusionskin erbjuder premiumprodukter för bilvård som är enkla att använda och ger förstklassiga resultat på kort tid. Vi kompromissar aldrig med kvaliteten och har allt du behöver för att hålla din bil i toppskick.

Fusionskin tillverkar miljövänliga produkter för bilvård. Alla våra produkter är biologiskt nedbrytbara, giftfria och fria från starka kemikalier. Vi använder även sprutflaskor tillverkade av återvunnen plast för att minska vår påverkan på miljön.

Fusionskin erbjuder högkvalitativa fordonsvårdsprodukter som är veganska och fria från frätande medel. Vi strävar alltid efter att leverera innovativa och skonsamma produkter för både människor och miljö.

Bli en del av #Fusionskin-communityt och upplev skillnaden.

FAQ

Fusionskin® är ett varumärke som representerar högsta kvalitet och standard. Vi är fast övertygade om att en förstklassig fordonsvård endast kan uppnås om produkterna är lätta att använda, även för kunder utan specialkunskaper, samtidigt som de ger förstklassiga resultat på kort tid. Detta är vår största utmaning och samtidigt vår största motivation för att fortsätta utveckla högkvalitativa produkter och tillbehör som möter de högsta kraven.

Fusionskin® erbjuder högeffektiva vårdprodukter och tillbehör som uppfyller de högsta kraven. Genom att producera och utveckla våra produkter i Tyskland kan vi garantera hög kvalitet och flexibilitet. Vi är alltid tillgängliga för frågor och förslag rörande våra produkter. Bli en del av #Fusionskin-communityt du också!

Fusionskin är ett företag som har tagit ett stort ansvar för miljön och framtiden genom att erbjuda miljövänliga fordonsvårdsprodukter. Vi tror på att hållbarhet är en viktig faktor i allt vi gör och har därför förbundit oss till att enbart tillverka biologiskt nedbrytbara produkter som inte skadar miljön eller hälsan. Detta är något som vi är stolta över och något som vi ständigt arbetar för att förbättra.

Våra produkter är pH-neutrala och angriper inte färg eller förseglade ytor, vilket innebär att vi kan erbjuda en högpresterande fordonsvård som inte äventyrar bilens yttre skydd. Vi förlitar oss på lokala buteljerare i Aartal och använder återvunna plastflaskor från Augsburg för att minimera våra CO2-utsläpp och främja en mer cirkulär ekonomi. Dessutom är alla våra produkter tillverkade till 100 % i Tyskland, vilket ger oss möjlighet att säkerställa högsta kvalitet och minimal miljöpåverkan.

Vi är övertygade om att hållbar fordonsvård är möjlig utan att kompromissa med kvaliteten. Vi arbetar ständigt för att utveckla och förbättra våra produkter och processer för att minska vår påverkan på miljön och vi uppmanar våra kunder att ansluta sig till vår strävan efter en mer hållbar framtid.

Med Fusionskins miljövänliga produkter kan du vara säker på att du inte bara tar hand om din bil, utan också om vår planet. Vi vill bjuda in dig att bli en del av vår hållbara rörelse och tillsammans arbeta för en bättre framtid. Beställ idag och upptäck vad vi kan åstadkomma tillsammans!

På Fusionskin® är vi stolta över att tillhandahålla biologiskt nedbrytbara fordonsvårdsprodukter som inte bara håller din bil ren och glänsande, utan också skyddar miljön. Vi har strävat efter att skapa en balans mellan hög prestanda och miljövänlighet genom att använda noggrant utvalda ingredienser och formuleringar.

Våra biologiskt nedbrytbara produkter uppfyller de stränga OECD-riktlinjerna för nedbrytbarhet i miljön, vilket innebär att de kan brytas ned naturligt utan att orsaka skada på miljön. Denna status är inte enkel att uppnå och kräver noggranna ansträngningar för att säkerställa att produkten förblir biologiskt nedbrytbar och samtidigt behåller sin prestanda.

Vi på Fusionskin® är engagerade i att skydda miljön och vi tror att det är viktigt att erbjuda produkter som inte bara är effektiva utan också miljövänliga. Genom att använda våra biologiskt nedbrytbara produkter kan du vara säker på att du bidrar till en mer hållbar framtid för dig och din omgivning. Beställ idag och bli en del av Fusionskin®-communityt!

När du väljer rengörings- och skötselprodukter till ditt fordon är det viktigt att du tar hänsyn till flera faktorer för att hitta rätt produkt för dina behov. När du behöver rengöra ett kraftigt nedsmutsat fordon, är det viktigt att välja ett rengöringsmedel som innehåller mycket skum. En tvål som bildar ett tjockt och rikt lödder är effektivare för att ta bort smuts utan att orsaka onödig skrubbning. Detta säkerställer att ytan inte blir repig och att din bils finish bevaras.

Dessutom är det viktigt att välja en miljövänlig produkt, eftersom de flesta produkterna kommer att hamna i avloppsvattnet när de sköljs av. Trots att det inte spelar någon roll för din bil, kan användningen av miljövänliga produkter göra en enorm skillnad för miljön på lång sikt. Hos Fusionskin® är alla våra produkter biologiskt nedbrytbara och skadar inte miljön.

Vidare är det viktigt att tänka på pH-värdet hos rengöringsmedlet. Ett alltför högt eller lågt pH-värde kan skada din bils lack. En neutral formula med en touch av alkalinitet kommer att vara det bästa valet för att undvika skador på din bil. Hos Fusionskin® erbjuder vi ett brett utbud av miljövänliga och effektiva rengöringsprodukter som är skonsamma mot din bil och miljön.